eduMarketing za eduPodjetnike, mesečne eDelavnice/ neKonference v živo: mini koraki za maksi rezultate v (spletnem) eduBiznisu

2-urne mreženjsko-edukativne spletne delavnice (v obiliki neKonference) za ponudnike (brezplačnih in plačljivih paketov) na izberi.eDogodek.si.

Kaj nam bo dobra vsebina, če nihče o njej pojma nima!

Samo to, da naredimo (spletni izobraževalni program) ne pomeni, da bojo (udeleženci) prišli.

Zato podpiramo tudi promocijo in organiziramo mreženjsko-edukativne dogodke na področju eduMarketinga za eduPodjetnike. Srečanja so organizirana vsak mesec za 2 polni uri preko Zooma v živo. Izpeljali pa jim bomo v obliki neKonference. Gre za visokointeraktiven format srečanja, ki omogoča, da se med udeleženci izmenja znanje ter mreženje. Verjamem namreč, da je med ponudniki na izberi.eDogodek.si, ki so namenjena tovrstna srečanja, že ogromno izkušenj in znanja, hkrati pa na tak način omogočim, da se nam pridružijo tudi strokovnjaki s posameznih področjih.

2-urna mreženjsko-edukativna srečanja v obliki nekonference

Nekoference se namreč lahko udeležite kot:

 1. nekdo, ki ima vprašanje, ga zanima določena tematika
 2. ali pa kot strokovnjak s področja, ki ga posamezna neKonferenca naslavlja, oz. nekdo, ki nekaj ve o tej temi ali ima svoje izkušnje, ki jih je pripravljen podeliti

Seveda ste znotraj iste nekoference lahko v vlogi tako tistega z vprašnji kot tudi tistega z znanjem in izkušnjami, saj so podteme porazdeljene po sklopih (kot na klasični konferenci).

 • Nekonferenca torej nima agende – ima samo temo srečanja (v naprej določeno tematiko s področja eduMarketinga), srečanje – podteme – pa oblikujete udeleženci glede na svoje želje, potrebe in interese. Tako lahko torej na nekonferenci oblikujete temo s področja, ki vas žuli, in tako od ostalih udeležencev (ali celo strokovnjakov) pridobite znanje, namige, izkušnje … ali pa kot nekdo, ki ima neko strokovno znanje na določenem področju, postavite svojo podtemo, ki se je udeležijo udeleženci, ki jih ta tematika zanima.
 • Nekonference so tudi super format za mreženje in spoznavanje drugih eduPodjetnikov, saj na njih spoznate oz. se predstavite praktično vsem udeležencem (pa naj bo to 10 ljudi ali celo več 100). Tekom izmenjave vaših izkušenj se s soUdeleženci tudi bolje spoznate, izveste, s čim se ukvarjajo oz. oni izvejo več o vas in vašem strokovnem delovanju.

Srečanja facilitiram Maruša (Marija Maruša Jovanović), vodja projekta izberi.eDogodek.si.

Termini in teme eDelavnic/neKonferenc za 2022 – vse izvedbe so od 10.00 do 12.00:

Večina neKonferenc je postavljena na 4. četrtek v mesecu, z izjemo v času prvomajskih/poletnih/novoletnih počitnic – to je aprila, julija in decembra, ko se dobimo 3. četrtek v mesecu.

 • 24. februar: Kje, kdaj in kako začeti z eduMarketingom – kaj je prej: kura ali jajce (marketing ali kreiranje izobrževalnega produkta)?
 • 24. marec 2022: Email marketing kot orodje za eduPodjetnike
 • 21. april 2022: Video kot orodje za eduMarketing
 • 26. maj 2022: Grafična orodja (in vizualizacija) v eduMarketingu
 • 23. junij 2022: Poletje – priložnost ali izziv za spletni eduBiznis
 • 21. julij 2022: Prodor na globalni trg
 • 25. avgust 2022: Spletne strani kot orodje za moj eduBiznis
 • 22. september 2022: “Live” (v živo) kot orodje za eduMarketing
 • 27. oktober 2022: Organizacija in time manedžment v eduBiznisu (čas za eduMarketing)
 • 24. november 2022: Socialna omrežja – kateri kanal je najboljši za moj eduMarketing
 • 15. december 2022: eduPodjetništvo (online eduBiznis) za več/manj ravnovesja v življenju

Kako se prijaviti na eDelavnice eduMarketing za eduPodjetnike?

 • Še nisi ponudnik? Vnesi svoj prvi eDogodek.si brezplačno (ali pa takoj po vnosu izberi plačljivi paket, ki ti omogoča več kot samo eno objavo) in si zagotovi dostop do eduMarketinških eDelavnic/neKonferenc: izberi.eDogodek.si/objavi-eDogodek
 • Si že ponudnik? Potem se prijavi v Moj račun in v meniju Za ponudnike poišči “eduMarketing eDelavnice“, kjer se lahko prijaviš na posamezno spletno srečanje.
Objavi prvi eDogodek
Povežimo se
izberi.eDogodek.si