izberi.eDogodek.si – spletno mesto z mislijo na udeležence in izvajalce eDogodkov

izberi.eDogodek.si je spletno mesto, ki združuje ponudnike spletnih izobraževanj in udeležence, ki jim tak način učenja ustreza zaradi lažjega in MODeRnejšEGA dostopa do znanja.

Omogočamo prostor za objavo vseh oblik eDogodkov (spletnih izobraževalnih dogodkov):

  • od spletnih tečajev za samostojno učenje,
  • do eDelavnic/webinarjev v živo ter
  • vodenih spletnih usposabljanj in mentorskih programov.

S tem ponujamo celovito paleto načinov MODeRnEGA pridobivanja znanja.

Vendar pa je izberi.eDogodek.si več kot le mesto za predstavitev in iskanje eDogodkov slovenskih izvajalcev.

Suport ponudnikom – tudi brezplačna izobraževanja

Ker se spletno izobraževanje in tehnologija nenehno razvijata (še zlasti pa v času po pandemiji), spletno mesto izberi.eDogodek.si predstavlja tudi suport vsem ponudnikom pri razvoju njihovih eDogodkov. Na voljo so številni BREZPLAČNI spletni tečaji, od jeseni 2021 dalje pa tudi krajše brezplačne eDelavnice v živo.

Hkrati pa portal predstavlja tudi mesto za suport udeležencem eDogodkov – v obliki brezplačnih nasvetov in video vodičev. Vse video vodiče in nasvete lahko ponudniki preprosto uporabite tudi v svoji komunikaciji z vašimi udeleženci in si tako olajšate delo glede nasvetov za uspešno učenje na daljavo (edini pogoj je, da vedno linkate na original objavo, ki vodi na portal izberi.eDogodek.si in ne kopirate ali kakor koli drugače reproducirate vsebine).

Z nami ste v družbi MODeRnEGA načina učenja in poučevanja! 🙂

Objave eDogodkov so BREZPLAČNE

V “beta fazi” tega projekta so vse objave izvajalcev popolnoma brezplačne. Naša želja je namreč spodbuditi tovrsten način učenja, pridobivanja znanja v Sloveniji. To pa lahko najlažje dosežemo s skupno iniciativo – enotno točko, ki ponuja karseda celovito ponudbo tako izobraževanj kot tudi podpore uporabnikom (udeležencem).

Prosim, da pred vnosom eDogodkov in registracijo na portal prebereš še Pogoji poslovanja in Pravilnik o zasebnosti.

Povežimo se
izberi.eDogodek.si